Από τις δράσεις του συλλόγου «Παναγία η Κατερινιώτισσα»

 Ο νεοϊδρυθείς Σύλλογος Γυναικών Μακρυνείας «Παναγία η Κατερινιώτισσα» του Δήμου Αγρινίου, αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες που έχουν προκύψει στα πλαίσια των κρίσιμων ημερών που διανύουμε, προχώρησε σε ενίσχυση του σημαντικού έργου που προσφέρει το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.

 


 

1.  Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βούλα Αρτίκου-Γουργολίτσα σε συνεννόηση με τη διοίκηση του Νοσοκομείου, προέβη σε προσφορά αντισηπτικών, μασκών, χαρτικών και διαφόρων άλλων ειδών προς τους ασθενείς που νοσηλεύονται σε όλα τα τμήματα, συμπεριλαμβανομένου και του παιδιατρικού. Το υγειονομικό υλικό παραδόθηκε την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021 και ο Σύλλογος εύχεται σε όλους τους ασθενείς ταχεία ανάρρωση.

 

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η πρόεδρος Βούλα Αρτίκου-Γουργολίτσα «όταν οι πολίτες συνδράμουν και αυτοί από την πλευρά τους σημαίνει ότι αντιλαμβάνονται πλέον τις προσπάθειες που γίνονται από όλους αλλά και ότι τα αποτελέσματα που θα επιτευχθούν θα είναι πιο άμεσα».

 

2. Σε μία άλλη πράξη αγάπης και προσφοράς προέβη ο Σύλλογος Γυναικών Μακρυνείας «Παναγία η Κατερινιώτισσα», συνεχίζοντας την κοινωνική του δράση. Το ΔΣ του Συλλόγου παρέδωσε έναν μεγάλο αριθμό παιχνιδιών την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, σε όλα τα παιδιά του Παιδικού σταθμού, Νηπιαγωγείου και Δημοτικού στη Γαβαλού Μακρυνείας.

 

3. Ο Σύλλογος Γυναικών Μακρυνείας «Παναγία η Κατερινιώτισσα» με σεβασμό στον άνθρωπο και με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, προέβη σε δωρεά προϊόντων σε 25 ευπαθείς οικογένειες. Η πραγματοποίηση της δωρεάς με είδη πρώτης ανάγκης, έγινε την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021, στις κοινότητες Τριχωνίου, Δαφνιά και Μεσάριστας.

 

Ο Σύλλογος Γυναικών Μακρυνείας θα συνεχίσει τη δραστηριοποίησή του στο κοινωνικό γίγνεσθαι, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των γυναικών.